enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3578
EURO
34,7548
ALTIN
2.437,05
BIST
10.013,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3578
EURO
34,7548
ALTIN
2.437,05
BIST
10.013,67

Cadde ve Bulvarlar Büyükşehir’le Renkleniyor

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent estetiğini sağlamak için şehrin muhtelif yerlerinde çevre düzenleme ve peyzaj uygulamaları gerçekleştiriyor.

Cadde ve Bulvarlar Büyükşehir’le Renkleniyor
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde çevre düzenleme ve peyzaj uygulamalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden bir tanesi de Dulkadiroğlu Mehmet Nuri Arıkan Caddesi oldu. Ekipler tarafından caddedeki refüj ve kavşaklarda toprak tesviye, çim serimi, bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nden çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Şehir genelinde çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte şehrin muhtelif yerlerinde ağaç budama, çim biçimi, bitkilendirme, ağaç dikimi, çiçek ekimi gibi çevre düzenleme ve peyzaj uygulamalarımız ağırlık kazandı. Şehrimizi daha da güzelleştirmek ve kent estetiğini sağlamak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.