enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3325
EURO
35,1176
ALTIN
2.310,95
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3258
EURO
35,1397
ALTIN
2.296,21
BIST
9.055,75

CHP’li Meclis Üyesinden Fıkra Gibi Olay!

19.10.2022
222
A+
A-

Pendik Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclis toplantısında fıkra gibi bir olay yaşandı. CHP Meclis üyesi Yakup Yeter’in “Hizmetlerin büyük bölümü toprak altında yapıyoruz, okul salonunu yaptık” deyince Başkan Ahmet Cin ise, “Bu salon yıllardır var görünmeyen yöntemle mi yaptınız, yerin altını mı yaptılar” dedi.

Pendik Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda CHP Meclis üyesi Yakup Yeter’in “İBB hizmetlerin, büyük bölümü toprak altında yapıyor, okul salonunu yaptık” deyince Başkan Ahmet Cin ise, “Bu salon yıllardır var görünmeyen yöntemle mi yaptınız, yerin altında mı yaptılar” dedi. Öte yandan Meclis toplantısında katılımcılar, CHP’li Meclis üyesinin gafı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Meclis toplantısında konuşan CHP Meclis üyesi Yakup Yeter, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul’un altyapısının meselesini iyi okudu. Kaynarca Şevket Sabancı Ticaret Meslek Lisesi ve Tevfik İleri İmam Hatip okulların da kapalı spor salonları yapıldı. 8 hattan oluşan Kaynarca, Pendik, Tuzla metro yapım çalışmaları başlamıştır, devam ediyor ama sizce devam etmiyor. Neden devam etmiyor? Neden bitmiyor? Toprak altındadır, siz bunları göremezsiniz. İstanbul’da çok önemli hizmetler yapılıyor. Bu önemli hizmetlerin büyük bir bölümü, büyük bir bölümü şeyde kalmaktadır. Toprak altında kalmaktadır” ifadelerini kullandı.

“Görünmeyen bir yöntemle mi yaptınız”

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ise, “Ben, Fevzi Çakmaklı’yım, arkadaşlar. Fevzi Çakmak, Kaynarca, Alt Kaynarca, benim gençliğim orada geçti. Yıllardan beri bu salon burada, yıllardan beri. Biz görmeden, ne zaman yaptınız? Yeniden, yıktınız. Görünmeyen bir yöntemle mi yaptınız, onu sonra yenilediniz? Onu bilmiyorum yani. Nasıl salon yok ya? Ben her gün oradayım. Dursun o mahallede. Hayır bak şunu söylüyorum. Yakup Bey ben Şevket Sabancı Ticaret Meslek Lisesi’nden bahsediyorum. Biz yaptık diyoruz. Öyle mi? Yerin altını mı yaptılar?” diye konuştu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.