enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2081
EURO
34,6490
ALTIN
2.392,09
BIST
10.200,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2196
EURO
34,6405
ALTIN
2.394,81
BIST
10.239,01

Doğukent’in Dönüşümü İçin Bakanlığımızla Ortak Proje Yürütüyoruz

Doğukent’in Dönüşümü İçin Bakanlığımızla Ortak Proje Yürütüyoruz

Vali Mükerrem Ünlüer ile Doğukent Yerinde Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret eden Başkan Güngör, “Doğukent’te tamamen yıkılmış ve eskiden kooperatif olan bir alanda yerinde dönüşümün hızlandırılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Dulkadiroğlu Belediyemizle ortak bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Doğukent Yerinde Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret ederek personellerle bir araya geldi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da yer aldığı ziyarette dönüşüm ofisi personelleriyle sohbet eden ve başvurulara ilişkin bilgiler alan Başkan Güngör, “Alt ve üstyapısıyla daha dirençli bir Kahramanmaraş oluşturmak için gayretimizi sürdürüyoruz.

Dulkadiroğlu ilçemizde de hasar ve zemin durumları göz önünde bulundurularak mümkün olduğu ölçüde inşaat alanı korunarak kat sayısını 5 ile sınırlandırdık.

​​​​​​​

Doğukent’te tamamen yıkılmış ve eskiden kooperatif olan bir alanda yerinde dönüşümün hızlandırılması için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve Dulkadiroğlu Belediyemizle ortak bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah hemşehrilerimizin sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.