enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3989
EURO
34,7712
ALTIN
2.435,80
BIST
9.997,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3844
EURO
34,7287
ALTIN
2.432,75
BIST
9.986,46

Dr. Ali Ünsal, Onikişubat Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yaptı

Dr. Ali Ünsal, Onikişubat Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunu yaptı

Uzun yıllar Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Ünsal, 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Onikişubat Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı. Ünsal, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’na yaptı.

AK Parti’de 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere ilişkin aday adaylığı başvuruları alınmaya devam ederken, Onikişubat Belediye Başkanlığı için son olarak Dr. Ali Ünsal başvurusunu yaptı.Uzun yıllar Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmasının yanı sıra AK Parti camiasının sevilen simalarından biri olan Dr. Ali Ünsal, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’na yaptı.Sevenlerinin yoğun desteği eşliğinde parti binasına gelen Ünsal, İlçe Başkanı Mücahit Kara’yı ziyaret ederek evraklarını iletip, resmi başvurusunu imzaladı.Ünsal, Başkan Kara ile sevenlerinin ve basın mensuplarının karşısına geçerek hedeflerini anlattı.

“Ali Ünsal, 10 yıl birlikte siyaset yaptığımız kıymetli bir arkadaşımız”İlk olarak selamlama konuşması yapan Mücahit Kara, Dr. Ali Ünsal ile uzun yıllar birlikte siyaset yaptıklarını kaydetti. Kara, “Malumunuz aday adaylığı süreci 9 Kasım itibariyle başladı. Belediye başkan adaylarımız 22 Kasım gününe kadar inşallah başvurularını yapmaya devam edecek. Bu süre zarfı içerisinde dün ilk başvurumuzu aldık. Bugün de Ali Ünsal başkanımızın adaylık başvurusuyla ikinci başvurumuzu gerçekleştiriyoruz. Tabii özellikle bu son beş sene içerisinde yaşadığımız süreçte hem covid-19, hem de deprem süreci olması nedeniyle hepimiz çok çok zor günlerden geçtik. Özellikle böyle bir zamanda yerel yönetimler için, belediye başkan aday adaylarımızın sayısı ve bu noktada elimizi taşın altına koyma ve bu noktada irade göstermiş olmak bizim açımızdan çok kıymetli. Ali Ünsal başkanımız, belediye seçimlerinden başlamak suretiyle yaklaşık 10 yıl birlikte siyaset yaptığımız, birlikte köy köy, kapı kapı gezdiğimiz kıymetli bir arkadaşımız” şeklinde konuştu.
“Tüm Kahramanmaraş’ı yeniden inşa etmek için gayret göstereceğiz”AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı’na dosyalarının ibraz edilmesinin ardından resmi başvurusunu yaptığı imzayı atan Dr. Ali Ünsal, birlik ve beraberlik mesajları vererek hedeflerini anlattı.Öncelikli hedeflerinin Kahramanmaraş’ın ayağa kalkma sürecinin en iyi şekilde yönetmek olduğunu kaydeden Ünsal, “Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı olarak yıllardır birlikte yürüdüğümüz bu yolda; tecrübemizle, birikimimizle ve inancımızla her şeyin en güzeline layık olan Onikişubatlı ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize hizmet etmek için ‘Bismillah’ deyip yola çıktık. Sözlerimin başında belirtmek isterim ki, bizim birinci önceliğimiz Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından şehrimizin ayağa kalkma sürecini en iyi şekilde yöneterek, ihya ve inşa çalışmalarına katkı sağlamaktır. Bu şehri, bu şehrin evlatları olarak hep birlikte ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu süreçte siyaset konuşmayacağız.  Tek gayemiz deprem yaralarını sarmak ve bunun için çalışmak. Şehrin siyasileri, iş insanları, esnafları ve vatandaşlarıyla beraber tüm Kahramanmaraş’ı yeniden inşa edeceğiz. Bunun için büyük bir gayret göstereceğiz” dedi.

“Bu göreve hazır olduğumuza inanıyoruz”Göreve hazır olduklarının vurgusunu yapan Ünsal, “İnşallah siz dava arkadaşlarımızın desteği, çok değerli il ve ilçe başkanlarımızın, sayın milletvekillerimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın kıymetli başkanlarının ve partimizin tüm kademelerinde görev yapan çok değerli arkadaşlarımızın teveccühü ve Sayın Cumhurbaşkanımızın oluru ile aday olduğumuzda, Onikişubat’ımızdaki her bir ferdimizin gönül rızasına talip olup, Onikişubat’ımıza hizmet etmek amacındayız.

Bizler ekibimizle, programımızla ve kararlılığımızla bu göreve hazır olduğumuza inanıyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda, tüm teşkilatımızın ve dostlarımızın destek ve dualarına talibim. Kahramanmaraş’ımızın ve Onikişubat’ımızın geleceği için tarihi öneme haiz bu seçimin; şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Son olarak 6 Şubat’ta yaşadığımız ‘Asrın Felaketi’ depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.Dr. Ali Ünsal’a başvuru yaparken sevenleri de eşlik etti.

Dr. Ali Ünsal kimdir?1972 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1990 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 2002-2006 yılları arasında Kahramanmaraşspor’da kulüp doktorluğu ve kulüp yöneticiliği yaptı. 2010-2012 yılları arasında Kahramanmaraş Tabip Odası Başkanlığı görevinde bulundu. 2014-2019 yılları arasında Onikişubat Belediye Meclis üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı, 2019 yerel seçimlerinin ardından ise Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Ayrıca EXPO 2023 Onikişubat-Kahramanmaraş’ın Genel Koordinatörlüğünü yapmaktadır. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Ünsal, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.