enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
36°C
K.Maraş
36°C
Açık
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
38°C
Salı Açık
38°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,9726
EURO
35,8242
ALTIN
2.530,25
BIST
10.882,85

Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Kurban Satış Noktasında Çorba İkramı

Dulkadiroğlu Belediyesi’nden Kurban Satış Noktasında Çorba İkramı
REKLAM ALANI

​ 

​Dulkadiroğlu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde geçici olarak kurulan kurban satış noktasında, kurban satıcılarına ve vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ikramın Kurban Bayramı’nın birinci gününe kadar her gün yapılacağını bildirdi.

Dulkadiroğlu Belediyesi geçici kurban satış noktası faaliyetlerine başladı. Satış alanı içerisinde gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayan Dulkadiroğlu Belediyesi, kurban satıcıları ve vatandaşlar için ikram hazırladı.

Kurban satış noktasında her gün çorba ikramı olacağını dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, kurban ibadetinin en güzel şekilde yerine getirilmesi adına ne gerekiyorsa yapacaklarının altını çizdi.

Başkan Akpınar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Belediyemiz her zaman olduğu gibi bu bayramda halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Kurban satış noktasında, hem satıcılarımızın hem de vatandaşlarımızın rahat bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için gerekli tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Bu kapsamda, bayram gününe kadar her sabah satış noktasında çorba ikramında bulunacağız. Amacımız, hem satıcılarımızın hem de vatandaşlarımızın güne sıcak bir başlangıç yapmalarını sağlamak ve bayramın manevi havasını hep birlikte paylaşmaktır. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.