enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3799
EURO
34,5727
ALTIN
2.383,21
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3792
EURO
34,6838
ALTIN
2.401,46
BIST
10.043,05

Dulkadiroğlu’nda mahalle ziyaretleri

Dulkadiroğlu’nda mahalle ziyaretleri
A+
A-

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşlarla sohbet ederek, “Mahallelerimize yönelik yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ballıca, Yavuz Selim ve Güneşevler mahallelerini ziyaret etti. Mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Okay, vatandaşlarla sohbet ederek istişarelerde bulundu. Tamamlanan ve devam eden projelerden bahseden Başkan Okay, mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üretmeyi de sürdürdüklerini dile getirdi.

Bu yıl asfalt ve kilit parke konusunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İlçemizin gelişmesi, kalkınması ve daha güzel hale gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallelerimize yaptığımız hizmetleri inceliyor, vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinliyoruz. Vatandaşlarımızla hasbihal etmeyi önemsiyoruz. Ortaya koyduğumuz hizmetlerden duydukları memnuniyet bizleri son derece memnun ediyor. Bugün de Yavuz Selim, Ballıca ve Güneşevler mahallelerimizde muhtarlarımızla ve mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Onların görüş ve önerileri bizler için önemlidir. Bu yıl özellikle asfalt konusunda çok önemli çalışmalar yaptık. İnşallah bu gibi çalışmalarımız artarak devam edecek.”