enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Kahramanmaraş’ta EXPO 2023 Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

Kahramanmaraş’ta EXPO 2023 Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
A+
A-

Kahramanmaraş’ın merkez Onikişubat ilçesinde “Doğa Dosttu Şehir ve Duyarlılık” ana temasıyla hazırlanan EXPO 2023 ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleştirilen EXPO 2023 danışma kurulu toplantısına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay katıldı. Kahramanmaraş’ta EXPO 2023 projesinin ikinci Danışma Kurulu Toplantısı Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un başkanlığında gerçekleştirildi. Yapılacak olan çalışmaları değerlendirme fırsatının olduğu toplantının ardından konuşan Vali Coşkun, “EXPO 2023 Kahramanmaraş ile ilgili danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Şimdiye kadar Onikişubat Belediyesi’nin ve diğer belediyelerimizin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirilmesini yaptık. Bundan sonra 2023’e kadar yapılacak olan çalışmalarında da istişarelerde bulunduk. Bundan sonraki yapılacak çalışmalarla ilgili de koordinasyon içerisinde ilimizin daha ileriye taşınması için gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Toplantının ardından konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gerçekten Kahramanmaraş’ı bir üst lige taşıyacak, marka şehir haline getirecek bu çok önemli projenin gerçekleştirilmesi noktasında tüm kurumlarımızla beraber ortak çalışma yürütmenin gereğine inanıyoruz. Kahramanmaraşımızı ön saflara taşıyacağız. Hep birlikte tüm gayretimizi Kahramanmaraş’ı marka şehir haline getirmek. Başta valimiz olmak üzere tüm katılımcı başkanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya Kahramanmaraş’ı iyi yerlere taşımaya gayret edeceğiz.”