enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Dulkadiroğlu’nda metruk binalar yıkılıyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan metruk binalar ile ilgili başlattığı inceleme sonrasında yıkım çalışması başlattı.

Dulkadiroğlu’nda metruk binalar yıkılıyor!
A+
A-

Dulkadiroğlu Belediyesi, kamu güvenliği açısından tehlike oluşturan yapılar ile ilgili çalışma başlattı. Bu kapsamda tespit edilen metruk binalar ile ilgili işlem yapan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, yıkım çalışması yaptı.
İsa Divanlı mahallesinde bulunan metruk bir binada yıkım çalışması gerçekleştiren ekipler, vatandaşların güvenliği ve mahallenin huzuru için bu çalışmaları sürdüreceklerini bildirdi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın can güvenliği ve huzuru açısından önemli gördüğümüz metruk binalar konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar birçok kullanıma elverişsiz binayı yıkarak alanını temizledik. Bu hususta gelen ihbarları değerlendiriyoruz. Ekiplerimizin tespitleri doğrultusunda gerekli incelemeler yapılarak bu çalışmalar yürütülmektedir. Burada amaç başta da belirttiğim üzere vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğidir. Son olarak İsa Divanlı mahallemizde bu çalışmayı yaptık. Ekiplerimiz belirledikleri yerlerle ilgili de çalışmalarını büyük bir hassasiyetle sürdürmektedir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.