enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

Dulkadiroğlu’ndan Kadınlara Anlamlı Gezi!

Dulkadiroğlu’ndan Kadınlara Anlamlı Gezi!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kadınlar Günü dolayısıyla 50 kadını Şanlıurfa gezisine götürdü.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın talimatıyla ilçede yaşayan kadınlar, Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğü’nün organizasyonunda Şanlıurfa gezisine katıldı.
Gezi programı ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, anlamlı ve güzel bir etkinliğin gerçekleştirildiğine dikkat çekti.


Başkan Okay, konuşmasında şunları söyledi: “Toplumuzun temel taşı kadınların böyle anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmesi bizleri son derece mutlu etti. Onların mutlu olmaları ve huzurlu bir ömür sürmelerini önemsiyoruz. Bu yıl kadınlar günü münasebetiyle böyle bir etkinliğe imza attık. Bu gezinin Peygamberler şehri Şanlıurfa’ya olması da ayrı anlam taşıyor. Bu anlamlı geziye katılan hanımefendilere çok teşekkür ediyorum.

​​​​​​​

Onların da bu geziden keyif aldığını düşünüyorum. Zaman zaman bu gibi etkinliklere imza atacağız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.