enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3843
EURO
34,5846
ALTIN
2.388,72
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3792
EURO
34,6838
ALTIN
2.401,46
BIST
10.043,05

Ekmek Fabrikasında Korona Şüphesi

Ekmek Fabrikasında Korona Şüphesi
A+
A-

Kahramanmaraş merkezde işletilen bir ekmek fabrikasının çalışanlarının birinde Korona virüsü şüphesi olduğu belirtildi.

İlgili fırına çok sayıda sağlık personelinin geldiği çevre esnafı tarafından görüntülendi. İşletme içerisinde Covid-19 virüsü ile mücadelede giyilen özel beyaz kıyafetli çok sayıda sağlık personeli olduğunu gören vatandaşların endişesi arttı. Vatandaşlardan alınan bilgiye göre hamur ve unlarına el konulduğu bilgisi haber merkezimize ulaştı.

Virüs her geçen gün can almaya devam ediyor, tüm Kahramanmaraş halkı olarak alınan tedbirlere riayet edilmesi, gereken hassasiyet ve dikkatin gösterilmesi gerekmektedir.

Konuya ilişkin olarak alınan bilgiler dahilinde söz konusu işletmede herhangi bir korona virüs vakası olmadığını, çalışanlardan birinin eşinin grip olması nedeniyle çalışana nerede çalıştığının sorulduğu ve bunun üzerine iş yerine gidildiği ve iş yerinin tedbir amaçlı olarak dezenfekte edildiği bilgisine ulaşıldı. Whatsap üzerinden halk arasında bir video dolaştığı ve bilgilerin gerçek dışı olduğu olar sonrasında öğrenilmiştir.