enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4560
EURO
34,7804
ALTIN
2.479,86
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5103
EURO
34,6324
ALTIN
2.496,97
BIST
9.523,87

Erdoğan’ın masasına Kahramanmaraş adına Ahmet Özdemir oturdu!   

Erdoğan’ın masasına Kahramanmaraş adına Ahmet Özdemir oturdu!   
A+
A-

Aksu TV’de Murat Eğridağ’ın sunumuyla Haber Ötesi programına konuk olan Milletvekili Özdemir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.   

Sözlerine, 2001 yılında AK Parti kurulduğundan bugüne 20 yılda insanların bakış açısını ve ufkunu değiştirdiğini hatırlatarak başlayan Özdemir, “AK Parti insanların yaşam kalitesini arttırdı ve aynı zamanda insan kaynağı oluşturdu. Bende AK Parti’nin yetiştirdiği ve AK Parti’nin elinde büyümüş biriyim aslında. İl Başkanımız Fırat bey, diğer illerde bir çok kişi. Bunun bir parçası olmak gurur verici. O gün bir iftar yaptık Cumhurbaşkanımız ev sahipliğinde 27. Dönem milletvekilleriyle. Allah’a hamd ediyorum ki, bize de orada olmak ve Cumhurbaşkanımız ile aynı masada iftar yapmak nasip oldu.” dedi.

Masada ki 14 kişiden birisi olarak seçilmesinin nedenini açıklayan Özdemir şunları kaydetti:

“Grup Başkanvekillerimiz, Grup Başkanımız, AK Parti Genel Sekreterimiz onlar mecliste çalışmalara en çok katılan, meclise en çok devam eden kişilerin sıralamasını yapmışlar. İlk sırada Ramazan Can abimiz var 3 dönemdir orayı canla başla devam ettiriyor. İkinci sırada ben varım, üçüncü sırada Alpay Özalan var. Böyle sıralama çıkınca da bizim 3’lüyü oraya aldılar. Grup Başkanvekillerimiz ve Mahir bey bana bir gün önceden tevdi etmişlerdi. Bizde o gün Cumhurbaşkanımız ile aynı masada bulunmanın mutluğunu yaşadık.”

 HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.