enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5988
EURO
34,7628
ALTIN
2.496,63
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4942
EURO
34,7964
ALTIN
2.492,27
BIST
9.550,90

‘Et Taşıyoruz’ Dediler, Kamyonun Kasasından 23 Kaçak Göçmen Çıktı

‘Et Taşıyoruz’ Dediler, Kamyonun Kasasından 23 Kaçak Göçmen Çıktı
18.01.2023
160
A+
A-
Kaçak et taşıyoruz' dediler, kamyonun kasasından 25 kişi çıktı

Esenler’de şüphe üzerine park halindeki kamyonun yanına giden polis ekipleri, şüphelilerden “et taşıyoruz” yanıtını alınca araçta arama yaptı. Aramada 23 kaçak göçmen ile “FETÖ Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan kayıtları olan 2 kişi yakalandı. Aracın gösterge panelinde saklanan 9 adet uyuşturucu hap da ele geçirildi.

Olay, saat 01.30 sıralarında Esenler Oruçreis Mahallesi’nde meydana geldi. Uygulama yapan Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, park halinde duran bir kamyonun etrafında duran şahıslardan şüphelendi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, kamyonun yanına gitti.

Araç dışında bulunan Cengiz Han S., Selim Y. ve Süleyman T. isimli şahıslar, polis ekiplerine araçlarının lastiği patladığı için beklediklerini söyledi. Şüphelilere araçta ne olduğu soruldu. Şüphelilerden “et taşıyoruz” yanıtını alan polis ekipleri araçta arama yaptı. Aracın kasasında Hayrettin K. ve Şaban B. ile Afganistan uyruklu 21 kaçak göçmen, Filistin uyruklu 2 kaçak göçmen yakalandı.

Aracın gösterge panelinde ise 9 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Hayrettin K. ve Şaban B. isimli şahıslara yönelik yapılan sorgulamada “FETÖ Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan kayıtları oldukları tespit edildi. Gözaltına alınan Cengiz Han S., Selim Y., ve Süleyman T. sevk edildikleri adli makamlarca haklarında adli kontrol hükümleri uygulanırken, Hayrettin K. ve Şaban B. isimli şahıslar ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.