enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4143
EURO
34,8297
ALTIN
2.440,24
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47

Ferhuş mahallesinde yol standardı yükseliyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, baharın gelmesiyle alt yapı çalışmalarına hız verdi. Ferhuş mahallesinde kilit parke çalışması yapan Fen İşleri Ekipleri, yol standardının yükseltildiğini bildirdi.

Ferhuş mahallesinde yol standardı yükseliyor!
A+
A-

İlçe genelinde yol standardını yükseltme adına yoğun bir çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, hava şartlarının mevsim normallerine dönmesiyle çalışmalarına hız verdi. Yapılan çalışmaları değerlendiren Dulkadiroğlu Belediye Başkan Necati Okay, Dulkadiroğlu’nun standardını yükselttiklerini söyledi.
Ferhuş mahallesinde yapılan kilit parke çalışmalarını değerlendiren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun bir çalışmayla ilçe genelinde özellikle yol standardını yükseltme adına gece gündüz çalışmaktadır. Bu çalışmalardan bir tanesi de Ferhuş mahallemizde gerçekleştirilmiştir. Yeni açılan ve ihtiyaç duyulan tüm yollarda standardı yükseltme adına büyük bir çalışma yapılmaktadır. Bu çalışmalarımız geçen yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir şekilde devam edecek. Pandeminin getirdiği olumsuzluklara rağmen bu alanda büyük bir mücadele veriyoruz. İlçemizin standardını yükselten bu çalışmaları yoğun bir şekilde sürdüreceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.