enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Geleneksel Ağustos Fuarı, Aynur Özdemir Konseriyle Noktalandı

Geleneksel Ağustos Fuarı, Aynur Özdemir Konseriyle Noktalandı
REKLAM ALANI
01.09.2024
A+
A-

Büyükşehir Belediyesinin 20 yıl aranın ardından yeniden düzenlediği Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nın son gününde Türk Halk Müziği sanatçısı Aynur Özdemir sahne aldı. Özdemir, birbirinden değerli eserleri seslendirirken katılımcılar da hep bir ağızdan eşlik ederek geceye renk kattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenen ve 22 gün boyunca devam eden Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, Türk Halk Müziği sanatçısı Aynur Özdemir konseriyle noktalandı. Açıldığı günden itibaren vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği ve 1 milyondan fazla ziyaretçi ağırlayan fuarın son gününde de ziyaretçi akını yaşandı.

Alandaki çeşitli etkinlik ve gösterilerle eğlenceli vakit geçiren vatandaşlar, Aynur Özdemir’in muhteşem sesiyle de müzik ziyafeti yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de eşlik ettiği konserde Aynur Özdemir, alanı tıklık tıklım dolduran müzikseverler için; Mihriban, Yalancısın İnanamam, Saçların, Nar Tanesi, Hatıran Yeter, Seni Yazdım, Sevemedim Karagözlüm, Kahverengi Gözlerin, Duydum Ki Unutmuşsun ve Arguvanlım gibi halka mâl olmuş birbirinden değerli eserleri seslendirdi.

​​​​​​​

Müzikseverler de hep bir ağızdan Özdemir’e eşlik ederek geceye renk kattı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren konserde Aynur Özdemir ve saz ekibi, sahne performansıyla katılımcıların beğenisi kazandı. Aynur Özdemir konseri ve Geleneksel Ağustos Fuarı’ndan çok memnun kaldığını belirten vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.