enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5561
EURO
34,9867
ALTIN
2.425,66
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5561
EURO
34,8438
ALTIN
2.432,17
BIST
9.722,09

Genç Kadın Her Gün Eve Dönerken Yaşadıklarını Anlatıp İsyan Etti

Genç Kadın Her Gün Eve Dönerken Yaşadıklarını Anlatıp İsyan Etti
26.12.2022
158
A+
A-
Genç kadın yaşadıklarını anlatıp isyan etti! Videosu sosyal medyada gündem  oldu - Son Dakika

Sosyal medyada gündem olan bir videoda, genç kadın metrodan eve giderken yaşadıklarını anlattı. 8 dakikalık mesafede dakikalarca arabalardan laf atıldığını belirten kadın duruma isyan etti.

Kadına şiddet ve taciz olayları Türkiye gündemindeki yerini korurken, sosyal medyadan konuyla ilgili bir genç kadının isyanı geldi.

8 DAKİKALIK YOLDA BAŞINA GELENLERİ ANLATTI

Genç kadın, metrodan eve dönerken 8 dakikalık mesafede yolda defalarca laf atıldığını, bazı kişilerin ise arabasını durdurup kendisiyle konuşmaya çalıştığını aktardı.

Genç kızın videoda söylediği sözler şöyle:

“Ya bu insanlar, ben metrodan evime gidiyorum yolda 8 dakika bir şey değil. Ben 8 dakikada evime giderken şuradan şuraya eşofmanlıyım yani olmasam da laf atmaması gerekiyor ama atıyor. Şu an şurada bekliyor çektiğimi görünce herhalde.

“NE KADAR REZİLSİNİZ”

Çünkü kamerayı tuttum, gerçekten küfür etmek istiyorum hepsine küfür etmek istiyorum ağız dolusu. Yapmayın ya şunu yapmayın, yolda gördüğünüz kadınlara camı açıp ilerlerken laf atmayın. Ne kadar rezilsiniz”

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.