enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3713
EURO
35,0024
ALTIN
2.325,92
BIST
9.099,63

Gönül belediyeciliği ilkesiyle vatandaşımızın yanındayız

Başkan Okay gönül belediyeciliği ilkesiyle vatandaşlarımızın yanlarında olduklarını dile getirdi.

Gönül belediyeciliği ilkesiyle vatandaşımızın yanındayız
A+
A-

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Bağlarbaşı mahallesinde ev ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Okay, ortaya koydukları hizmetleri anlatarak, projelerinden bahsetti.
Göreve geldiği günden bu yana gönül belediyeciliği ilkesiyle çalıştığını aktaran Başkan Okay, ziyarette yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Kalpleri fethedip sevgiyi kazanmak, gönüller yapıp muhabbetle ve istişareyle hizmet etmek bizlerin en önemli ilkesidir. Bu ilke gereği hareket ediyor ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. İlçemizin kalkınması, gelişmesi ve vatandaşlarımızın refah içerisinde yaşaması adına gece gündüz çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ortaya koyduğumuz projeler de bu ilkeler üzerine inşa edilmiştir. Geleceğimizin teminatı gençlere yaptığımız hizmetler, ilçemizin gelişmesine yönelik ortaya koyduğumuz projeler hep ilkleri barındırmaktadır. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da bu kıymetli vatandaşlarımız için çalışmayı sürdüreceğiz. Bizleri evlerinde misafir eden, ağırlayan ve muhabbetine ortak eden kıymetli vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.