enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

Güngör ve Ünlüer, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güngör ve Ünlüer, Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Bakırcılar Alüminyum Ürün İmalatçıları ve Dökümcüler Esnaf Sanatkârlar Odası ve Köy Garajı’nı ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

Şehrin çeşitli noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Bakırcılar Alüminyum Ürün İmalatçıları ve Dökümcüler Odası ile Köy Garajı’nı ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyaretlerde oda başkanlarından sektördeki son duruma ilişkin bilgiler alan Başkan Hayrettin Güngör, esnaflarla da sohbet ederek taleplerini dinledi.

Daima Esnafımızın YanındayızZiyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizin her noktasında esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Sayın Valimiz, İl Emniyet Müdürümüz, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüz ve İl Başkanımızla birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek taleplerini ve ihtiyaçlarını dinledik. Sektörlerin deprem sonrası ihtiyacı ve genel durumuyla ilgili sohbet ettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hükümetimiz ve yerel yönetimler olarak bizler esnafımıza yönelik faaliyetlerimizi ve desteklerimizi artırarak sürdürüyoruz. Daima esnafımızın yanındayız” cümlelerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.