enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3732
EURO
34,7780
ALTIN
2.439,60
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3786
EURO
34,7343
ALTIN
2.428,12
BIST
9.973,47

İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü projesinde çalışmalar sürüyor

Şehrin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlayacak, batı mahalleleri ile şehir merkezi ulaşımını yarı yarıya düşürecek İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü’nde çalışmalar devam ediyor.

İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü projesinde çalışmalar sürüyor
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İmran Kılıç Bulvarı ve Köprüsü projesinde çalışmalar devam ediyor. 75 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje ile batı mahalleri – şehir merkezi ulaşımı yarı yarıya kısalıyor. Proje kapsamında Kayseri Yolu ile Batı Mahalleleri Grup Yolu arasında oluşturulan 5 kilometrelik yeni bulvarda zemin dolguları tamamlanırken, yağmursuyu altyapısında da sona gelindi. İnşa edilen 210 metre uzunluğunda, 7 ayaklı köprüde de son çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Yeni Gelişim Bölgesi

Şehre kazandırılan yeni arter, özellikle Batı Mahalleleri ile Şehir Merkezi ulaşımında önemli bir alternatif olacak. Adana Yolu üzerinden 22 kilometrelik mesafe ile sağlanan ulaşım, projenin tamamlanmasıyla 10 kilometre düşecek. Hayata geçirilen yatırım, bölgedeki yaklaşık 60 bin vatandaş için hem zaman hem de yakıt tasarrufu sağlayacak. Adana ve Kayseri Yolu üzerindeki kavşaklarda da trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak proje şehrin yeni gelişim bölgesi için önemli bir değer olacak. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.