enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5905
EURO
34,8185
ALTIN
2.497,83
BIST
9.446,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5975
EURO
34,7931
ALTIN
2.498,37
BIST
9.439,94

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hızlı Savaş Gemilerinin Hayalet Teknolojisiyle Donatıldığını Açıkladı

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Hızlı Savaş Gemilerinin Hayalet Teknolojisiyle Donatıldığını Açıkladı

TAHRAN, 26 Temmuz (Xinhua) — İran’ın yarı resmi Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre İran’ın üst düzey bir komutanı Pazartesi günü yaptığı açıklamayla İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun (İDMO) hızlı savaş gemilerinin gövdelerini hayalet teknolojisiyle donattığını söyledi.

TAHRAN, 26 Temmuz (Xinhua) — İran‘ın yarı resmi Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre İran’ın üst düzey bir komutanı Pazartesi günü yaptığı açıklamayla İran Devrim Muhafızları Ordusu’nun (İDMO) hızlı savaş gemilerinin gövdelerini hayalet teknolojisiyle donattığını söyledi. İDMO Donanma Komutanı Alireza Tangsiri söz konusu açıklamayı, İran’ın güneyindeki liman kenti Bender Abbas’ta düzenlenen bir tören sırasında yaptı. Tangsiri, İDMO’nun bir sonraki aşamada yerli olarak üretilen gövdeleri kullanmayı amaçladığını sözlerine ekledi. Tangsiri, yurt içinde geliştirilen teknolojilerin, yerli olarak üretilen ürünlerin ve İranlı uzmanların kullanılmasının, İDMO Donanması’nın gurur duyduğu gelişmeler arasında yer aldığını belirtti. Tangsiri, İDMO Donanması’nın tanklardan sabit kanatlı uçaklara ve insansız hava araçlarına kadar diğer silahlı kuvvetlerin sahip olduğu tüm ekipmanlara sahip, kapsamlı stratejik bir deniz gücü olduğunu ve bölgedeki mevcudiyetinin, düşmana karşı caydırıcılık oluşturduğunu da sözlerine ekledi. ABD gemilerini denizcilik ve seyrüsefer kural ve düzenlemelerine uymamakla suçlayan Tangsiri, bu gemilerin genel olarak bölgedeki mevcudiyetlerinin sık sık güvensizliğe yol açtığını dile getirdi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.