enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46

İş İnsanı Şule Boynueğri, AK Parti’den aday adayı oldu

İş İnsanı Şule Boynueğri, AK Parti’den aday adayı oldu
17.03.2023
148
A+
A-


Kahramanmaraş’ın sevilen iş insanı, siyasetçi Şule Boynueğri, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığında başvuru evraklarını teslim eden AK Parti’li Şule Boynueğri yaptığı açıklamada; “Türkiye Yüzyılına ilk adım atacağımız bu yılda millet olarak önemli bir kararın eşiğindeyiz. Millete hizmet yolunda 21 yıldır hizmet eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu yolda yürümek için AK Parti’den Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı oluyorum. Hem ülkemize hizmet etmek hem de şehrimiz merkezli yaşanan asrın felaketinin ardından büyük yıkımların yaşandığı Kahramanmaraş’ımızı yeniden o güzel günlerine döndürmek için bu davaya gönül vermiş, bu davaya inanmış bir iş kadını olarak ilimizi mecliste temsil etmek adına bir yola çıkmış bulunuyorum. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah ülkemizin her tarafına hizmetler yapmaya milletimizin gönlüne dokunmaya devam edeceğiz diye konuşan Boynueğri; “Aday adaylığı sürecinin ardından partimizce adaylar belirlenecek ve daha sonra da aziz milletimiz sandığa gidip kararını verecek. Milletimizin her birinin oyuna talip olan bu kutlu davanın bir ferdi olarak bu süreçte çalışmaya devam edeceğiz. Bir yandan deprem sonrası milletimizin yaralarını saracağız bir yandan da ülkemizin yarınları için mücadele etmeye devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıktan yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimiz zaferle çıkacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.