enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,1921
EURO
37,0866
ALTIN
2.979,35
BIST
9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
21°C
K.Maraş
21°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
23°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1222
EURO
37,0678
ALTIN
2.946,00
BIST
9.024,97

Kahramanmaraş İstiklal Spor’dan Anlamlı 6 Numara Kararı

Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü’nün yeni dönemi, hafızalara kazınacak bir duyarlılıkla başladı. Şairler Tepesi’nde düzenlenen etkinlikte konuşan Kulüp Başkanı Gaffar Akarca, 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlerin anısına özel bir adım attıklarını duyurdu. Bu duyarlılık, sadece Kahramanmaraş’ta değil, tüm Türkiye’de spor camiasına örnek olacak nitelikte.

6 Şubat Deprem Şehitleri Anısına Özel Forma

Kahramanmaraş İstiklal Spor, 6 Şubat depreminin unutulmaması ve şehitlerin anılması adına çok özel bir karar aldı. Akarca, kulüp müzesinde saklanacak olan 6 numaralı sırt formasını hiçbir futbolcuya vermeyeceklerini belirtti. Bu forma, deprem şehitlerine adanmış olacak ve gelecek nesillere depremin hatırlatılması amacıyla sergilenecek.

Kulüp, spor tesislerinin geliştirilmesi konusunda da büyük adımlar atmaya hazırlanıyor. Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü Başkanı Gaffar Akarca, Şairler Tepesi’nde düzenlenen bir törende, 6 Şubat Depremleri’ni anmak amacıyla kulüp müzesinde sergilenecek olan ve hiçbir futbolcuya verilmeyecek 6 numaralı forma hakkında konuştu. Akarca, yeni bir dönem başladığını ve şampiyon olacak bir takım kurmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe’den futbolcular getireceklerini ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile görüşeceğini ifade etti. Kılavuzlu’daki Millet Bahçesi Alanı’nda başlatılacak çalışmalar hakkında da bilgi verdi ve alanın mükemmel bir tesis olduğunu vurguladı.

Futbol takımının güçlendirilmesi için Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerle görüşmeler yapıldığını belirten Akarca, Salı günü Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile görüşeceğini ve bazı futbolcuları takıma katmayı planladığını açıkladı

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer ise, Galatasaray ve Fenerbahçe’den, aynı zamanda PTT Birinci Lig’de oynayan futbolcuları transfer ederek güçlü bir takım kurmayı planladıklarını söyledi. Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek’in de Galatasaray’dan oyuncu desteği vereceğine dair söz verdiğini aktardı ve bu sözün takipçisi olacaklarını ifade etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.