enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,2585
EURO
37,2315
ALTIN
2.991,74
BIST
8.952,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Açık
21°C
K.Maraş
21°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
22°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1222
EURO
37,0678
ALTIN
2.946,00
BIST
9.024,97

“Kahramanmaraş’ı Bir Spor Şehrine Dönüştürüyoruz”

“Kahramanmaraş’ı Bir Spor Şehrine Dönüştürüyoruz”
REKLAM ALANI

Avrupa Spor Haftası dolayısıyla Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen Sup Kano etkinliğinde sporcularla bir araya gelen Başkan Görgel, “Şehrimizde sporu yaygınlaştırmak ve Kahramanmaraş’ı bir spor şehri haline getirmek için gayretimizi sürdürüyoruz. Farklı spor organizasyonlarına ev sahipliği yaparak ulusal ve uluslararası sporcularımızı şehrimizde ağırlıyor, hemşehrilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

23 – 30 Eylül Avrupa Spor Haftası dolayısıyla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğiyle şehirde Sup Kano etkinliği düzenlendi. Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyona 7 ayrı şehirden yüzlerce sporcu katıldı. Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’ni ziyaret ederek organizasyon yetkilileri ve sporcularla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sporun doğa ile uyumuna ve çevreyi korumaya dikkat çekerek farkındalık oluşturan herkese teşekkür etti. Kahramanmaraş’ın bir spor şehri olması noktasında ciddi aşama kat edildiğini belirten Başkan Fırat Görgel, “Şehrimizde sporu yaygınlaştırmak ve Kahramanmaraş’ı bir spor şehri haline getirmek için gayretimizi sürdürüyoruz. Farklı spor organizasyonlarına ev sahipliği yaparak ulusal ve uluslararası sporcularımızı şehrimizde ağırlıyor, hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Tüm imkânlarımızı spor ve sporcudan yana kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.