enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Kahramanmaraş’ın yeni markasını tanıtıldı!

Kahramanmaraş’ın yeni markasını tanıtıldı!

Atelier Agency’nin sahibi Özge Vural Toy ve Kahramanmaraşlı iş insanı Mustafa Yalçın’ın deprem bölgesinde kurduğu Mana Tekstil’in tanıtımı yapıldı.

Tüm üretim süreci Kahramanmaraş’ta tamamlanan Matchy Matchy markasını sektördeki dostlarına tanıtan Yalçın ve Toy, bölgenin kalkınması ve istihdamın artmasına büyük önem veriyor.

Sosyal ve ticari iş birliklerini güçlendirmeyi ve özellikle tekstil alanında faaliyet gösteren iş insanlarını bir araya getirmeyi hedefleyen buluşmaya ilgi büyük olurken, Mana Tekstil çok yakında Matchy Matchy markası ile satışta olacak.

Matchy Matchy’nin tanıtım toplantısı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Özge Vural Toy, “İş ortağım Mustafa Yalçın ile bugün Mana Tekstil’in gözbebeği Matchy Matchy’nin kurulumu için dostlarımızla bir aradayız. Buna aile buluşması dedik aslında dostlarımızla fikir almak için bir araya geldik. Ürünlerimiz yaklaşık 2 aya kadar web sitemizde satışta olacak.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.