enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Yağmurlu
30°C
K.Maraş
30°C
Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Yağmurlu
25°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Kahramanmaraşlı Futbolseverler, Milli Heyecana Dev Ekrandan Eşlik Etti

Kahramanmaraşlı Futbolseverler, Milli Heyecana Dev Ekrandan Eşlik Etti
REKLAM ALANI
18.06.2024
A+
A-

Büyükşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024’te Gürcistan ile oynadığı müsabakayı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekranda canlı yayınladı. Sporseverler, milli heyecanı dev ekrandan takip etti.

Kahramanmaraş’ı tüm alanlarda olduğu gibi sporda da Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden birisi haline getirmek için Başkan Fırat Görgel öncülüğünde faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’nda A Milli Futbol Takımımızın Gürcistan ile oynadığı müsabakayı Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurduğu dev ekrandan canlı yayınladı. A Milli Takımımız rakibi Gürcistan karşısında kıyasıya mücadele ederken futbolseverler de milli heyecana dev ekrandan  eşlik etti.

A Milli Futbol Takımımız rakibini Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3 – 1’lik skorla mağlup ederken Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde de büyük bir coşku yaşandı. Sporseverler, sağlanan canlı yayın desteği için Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. A Milli Futbol Takımımızın 22 Haziran’da Portekiz ve 26 Haziran’da Çekya ile oynayacağı müsabakalar da Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi’nde kurulan dev ekrandan canlı yayınlanacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.