enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,3578
EURO
34,7548
ALTIN
2.437,05
BIST
10.013,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,3578
EURO
34,7548
ALTIN
2.437,05
BIST
10.013,67

Kahramanmaraş’ta çekilen sinema filminin yayın tarihi belli oldu!

Kahramanmaraş’ın dünyaca ünlü dondurmasının tanıtılacağı ‘Külahıma Anlat’ filminin yayın tarihi belli oldu.

Kahramanmaraş’ta çekilen sinema filminin yayın tarihi belli oldu!
A+
A-

Kahramanmaraş’ta Aralık ayında çekimleri yapılan ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla lansmanı yapılan Külahıma Anlat filminin yayın tarihi Yapımcı Cüneyt Şentürk tarafından açıklandı. 

Yapımcılığını Cüneyt Şentürk’ün üstlendiği, senaryosunu ise eşi Banu Şentürk’ün yazdığı filmde Tuğba Özay, Okan Karacan, Naci Taşdöğen, Soner Enmutlu, Ahmet Dursun gibi oyuncular yer alıyor.

Filmin yapımcısı Cüneyt Şentürk, “Heyecanlıyız, mutluyuz ve stresliyiz ama bunların hepsi tatlı durumlar. Ben babaannemden dolayı ecdadımda bir Maraş kökeni var. Bu maceraya başladığımda benim hayat arkadaşım kalemi ve yüreği de çok güzel bir insan, senaryoyu yazan eşim Banu Şentürk’e teşekkür ederim. Filmimizin konusu uluslararası arenaya taşıyan bir dondurmacı ailesinin hikayesi. Herkesin çok seveceğini umuyorum” dedi.

Filmin vizyon tarihi ise bugün imzalanan sözleşmelerin ardından belli oldu. 

Özen Film işletmecisi Ersin Şeremetliyle yapılan ön protokolde filmin yayın tarihi 8 Temmuz 2022’de filmin sinemalarda yayınlanacağı duyuruldu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.