enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

KAHRAMANMARAŞ’TA “KADİR ALKAN” RÜZGARI

KAHRAMANMARAŞ’TA “KADİR ALKAN” RÜZGARI

Ünlü Kuaför Kadir Alkan, Kahramanmaraş Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası’nın düzenlediği programda Kahramanmaraş’ta ki meslektaşlarıyla buluştu.
Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinden düzenlenen programda “Sosyal Medya Yönetimi ve Anatomik Saç Kesim Teknikleri” hakkında meslektaşlarına bilgi paylaşımı yapan Kadir Alkan’a meslektaşları tarafından yoğun ilgi gösterildi.
Kahramanmaraş’ın yanı sıra, Gaziantep, Adana, Hatay, Osmaniye, Malatya ve diğer çevre illerden katılımın olduğu program yoğun ilgi gördü.
Program öncesi konuşma yapan Kahramanmaraş Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç, “Dün ve bugün olduğu gibi yarında makasın konuştuğu camiamızda esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu eğitimler ve desteklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek.” dedi.


Konuşmaların ardından Kadir Alkan uygulamalı bir şekilde “Sosyal Medya Yönetimi ve Anatomik Saç Kesim Teknikleri” hakkında eğitim verdi. Program sonunda hediye çekilişi ve sertifika töreni gerçekleştirildi.
Programa Adana Berberler Odası Başkan Vekili Mustafa Geçkin, Kilis Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Mahaşoğlu ve İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.