enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05

Kahramanmaraş’ta Merkez Acil Durum Hastanesi’nin Yapımına Başlandı

Kahramanmaraş’ta Merkez Acil Durum Hastanesi’nin Yapımına Başlandı

Sağlık altyapısının güçlendirilmesi noktasında Sağlık Bakanlığı tarafından otogar yanında hayata geçirilen 400 yatak kapasiteli Merkez Acil Durum Hastanesi’nin inşası hummalı bir şekilde sürüyor.

Şehrin kalıcı konuttan iş yerine, ulaşımdan sosyal donatılara, yeşil alandan eğitime tüm alanlarda ihtiyacının karşılanması noktasında çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken sağlık altyapısının güçlendirilmesi için de yatırımlar sürüyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından şehre kazandırılan Ferhuş Sağlık Kompleksi ile Nurhak ve Türkoğlu Acil Durum Hastanesinin yapımı sürerken Önsen bölgesinde hayata geçirilecek bin yataklı şehir hastanesinde de süreçler ilerliyor. Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin yanına kazandırılacak Merkez Acil Durum Hastanesi’nin de yapımı hummalı bir şekilde devam ediyor. Fore kazık üzerine inşa edilen, 55 bin metrekare kapalı alana sahip ve 400 yatak kapasiteli hastanenin kısa sürede tamamlanmasıyla hizmete alınması hedefleniyor.

Kahramanmaraş’a 5 Yeni Sağlık Kompleksi5 farklı noktaya kazandırılacak sağlık kompleksleriyle Kahramanmaraş’ın sağlık altyapısının ciddi oranda güçlendirileceğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “6 Şubat depremlerinden ciddi oranda etkilenen sağlık altyapımızı güçlendirmek için Sağlık Bakanlığımız tarafından şehrimize 5 yeni sağlık kompleksi kazandırılıyor.

Ferhuş Sağlık Kompleksi, Nurhak ve Türkoğlu Acil Durum Hastaneleri ile Merkez Acil Durum Hastanesinin inşası hızla sürüyor. Önsen bölgesinde hayata geçirilecek bin yataklı şehir hastanesinde de süreçler sağlıklı bir şekilde ilerliyor. Şehir merkezi ve ilçelerimize kazandırılan yeni sağlık kompleksleriyle şehrimize 2 binin üzerinde yatak ilavesi olacak. Afetlere karşı dayanıklı ve son derece modern bu tesislerimizle şehrimizin sağlık altyapısı ciddi oranda güçlenecek ve hemşehrilerimize uzun yıllar boyunca hizmet verecek” cümlelerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.