enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4980
EURO
34,9033
ALTIN
2.440,43
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Kahramanmaraş’ta suç makinası kaçarken yakalandı!

Kahramanmaraş’ta suç makinası kaçarken yakalandı!
A+
A-

Kahramanmaraş’ta silahla yağma ve uyuşturucu ticareti yapma suçundan 23 yıl hapis cezası ile aranan şahıs polis kovalamacası sonucu yakalandı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Asayiş Şubesi ekipleri, Kahramanmaraş Ağır Ceza İlamat Masasınca silahla yağma ve uyuşturucu ticareti yapma suçundan 23 yıl 8 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve birçok suçtan kaydı olan H.A.K’nın (24) Fevzi Paşa Mahallesi’ndeki bir kahvehanede olduğu tespit etti.

Polislerin geldiğini fark eden H.A.K. kahvehaneden çıkarak yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin kısa süreli kovalamacasının ardından şahıs yakalandı. H.A.K’nın uyuşturucu bağımlısı olduğu, daha öncede birçok kez bıçak zoruyla vatandaşların ellerindeki cep telefonu alarak kaçtığı, bu suçlardan da 23 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi.