enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Karademir’den BİMYAD Genel Merkezine gazeteciler günü Ziyareti

Karademir’den BİMYAD Genel Merkezine gazeteciler günü Ziyareti
16.01.2022
337
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir Gazeteciler günü dolayısıyla Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezi (BİMYAD)’ı ziyaret.

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Basın İnternet Medyası olarak şuanda beklentimiz biran önce İnternet Haberciliğinin yasasının çıkması. Günümüz artık teknoloji çağı ve haberin okuyucuya daha çabuk ulaşması açısından İnternet çok önemli. Çıkacak yasanın bizlere getirisinin yüksek olacağına inanıyoruz. Gece demeden gündüz demeden vatandaşın haber alma özgürlüğü için çalışan tüm habercilerin günü kutlu olsun” dedi.

Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Danışmanı Veysel Karademir ise “Basını içerisinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak gerekiyor. Zor şartlar altında görev yapıyorsunuz. Bunun bilinci ile sizlerin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.