enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri

KASKİ içme suyu hattı çalışmalarını başlattı!

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü içme suyu sorunu yaşayan mahalle ve ilçelerimizde başlatmış olduğu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KASKİ içme suyu hattı çalışmalarını başlattı!
A+
A-

KASKİ Genel Müdürlüğü olarak ekiplerimizle birlikte hızla büyüyen ve gelişen kentimizi, geleceğe hazırlamak amacıyla kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.

Bu bağlamda Beyoğlu mahallemizde yaşanan su problemini çözüme kavuşturmak amacıyla içme suyu hattı çalışmalarına başladık. Proje kapsamında Beyoğlu mahallesine toplamda 144.000 metre içme suyu hattı yapımını gerçekleştiriyoruz. KASKİ Genel Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz projede yapılacak olan içme suyu hattı ile birlikte 2 adet 200 ton, 1 adet 700 ton kapasiteli olmak üzere 3 adet içme suyu deposu yapımını da tamamlayacağız.

Ayrıca proje kapsamında bölgeye SCADA ve otomasyon sistemi yapılacak olup bu sayede içme suyu depolarımızdan anlık görüntü alınabilecek, arızalar ve su seviyeleri rahatlıkla izlenebilecek böylelikle anormal bir durumda hemen müdahale edilebilecektir.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Beyoğlu mahallemize daha modern ve daha kaliteli altyapı inşa ederek bölge halkımızı kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşturacağız.​

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.