enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

KİÜ REKTÖRÜ PROF. DR. İSMAİL BAKAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

KİÜ REKTÖRÜ PROF. DR. İSMAİL BAKAN’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI:

“Ülkemiz ve aziz milletimizin Mübarek Kurban Bayramınıtebrik ediyor, bayramın tüm İslam alemine, sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.  

Malum olduğu üzere, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle hüzün ve keder dolu bir yıl geçiriyor, asrın felaketinde kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızın elemini halen kalplerimizde taşıyoruz. Dolayısıyla Kurban Bayramı’nda da buruk bir bayram idrak etmenin hüznünü yaşıyor olacağız. 

Ancak bayramlar, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, gönül köprüleri kurmamıza vesilen olan ve Rabbimizininananlara armağan ettiği müstesna günlerdir. Bu nedenle dayanışma günleri olan Kurban Bayramı’nı en ulvi şekilde geçireceğimize yürekten inanıyorum. Bilindiği gibi ülke ve millet olarak 6 Şubat’ta ‘Yaralarımızı birlikte saracağız…’demiştik. İşte bu anlayışla Kurban Bayramı’nın manevi atmosferinde bir kez daha kardeşlik hukukumuzu güçlendirecek, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olacağız. Diğer yandan büyüklerimizin hayır duasını alacak, öksüz ve yetimlerimizi ve özellikle de deprem şehitlerimizin emaneti olan yavrularımızı mutlu edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor, Kurban Bayramı’nın ülkemizi ve milletimizi aydınlık ufuklara taşıyacak yeni başlangıçlara vesile olmasını temenni ediyorum. 

Kurban Bayramımız mübarek olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.