enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5976
EURO
34,7961
ALTIN
2.488,42
BIST
9.457,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5976
EURO
34,7961
ALTIN
2.488,42
BIST
9.457,82

KSÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni ile Bir Araya Geldi

KSÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni ile Bir Araya Geldi
A+
A-

Ramazan Bayramı münasebetiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Cahit Zarifoğlu Konferans Salonu fuaye alanında Akademik ve İdari personelin katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma törenine KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, Genel Sekreter Ali Rıza Bekler, fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, akademik ve idari personel katıldı.

Törende konuşan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, “Bayramlar milletleri var eden birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yüksek seviyede yaşandığı önemli günlerdir. Manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı bu günlerde diğer bayramlardan farklı olarak bölgemizde yaşanan afetler nedeniyle buruk bir bayram kutladık. Depremin yaralarını sararak bu zor süreci hep birlikte aşma gayreti gösterdik. KSÜ ailesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde birbirinden değerli akademik ve idari personelimizle bayram coşkusunu bir nebze de olsa yaşamak istedik. Bu vesileyle ülkemiz ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, bayramların insanlığa huzur ve sevinç getirmesini dilerim.” dedi.

Tören sonunda KSÜ ailesiyle bayramlaşma merasimi düzenlenerek sunulan ikramlar eşliğinde günün anlam ve önemine yönelik sohbette bulunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.