enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5180
EURO
34,8973
ALTIN
2.454,80
BIST
9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,5180
EURO
34,8973
ALTIN
2.454,80
BIST
9.882,52

Ksü ‘Fon’da Ne Var? Programı

Üniversitemizde Gerçekleştirilen ‘Fon’da Ne Var? Programında Kadın Konuşuldu

Ksü ‘Fon’da Ne Var? Programı
A+
A-

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlük Güzel Sanatlar Bölümü ve Gösteri Sanatları Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Fon’da Ne Var?’ isimli program serisinin ilk bölümünde ‘Fon’da Kadın Var’ başlığı altında kadın konuşuldu.

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversite üst protokolü, personel ve öğrenciler katıldı.

Rektörlük Güzel Sanatlar Bölüm Başkanı ve Gösteri Sanatları Öğrenci Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Ayça Çetiner’in hazırlayıp sunduğu ‘Fon’da Ne Var?’ programının ilk konuğu Türk Kadınlar Birliği Kahramanmaraş Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nevriz Erayman oldu. Erayman Türk Kadınlar Birliği Kahramanmaraş Şubesi olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Programın bir diğer konuğu ise Tiyatro Sanatçısı ve Sanat Yönetmeni Altay Üstündağ oldu. Üstündağ eğitim süreci ve sanat yaşamına ilişkin süreci katılımcılarla paylaşırken, devam eden sanat projeleri hakkında da bilgi verdi.

Dans gösterileri ve kadın temalı skeçlerin yer aldığı programın ardından konuk isimlere üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.