enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

KSÜ’de Diş Hekimleri Beyaz Önlük Giydi

KSÜ’de Diş Hekimleri Beyaz Önlük Giydi

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, ve Prof. Dr. Orhan Doğan ile Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Tuncel, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Taha Yaşar Manav ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Bozkurt, Genel Sekreter Ali Rıza Bekler, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Eda Çetin Özdemir, Kahramanmaraş Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Yıldırım,  akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım yaptı.Diş hekimlerinin ve diş hekimi adayı öğrencilerin 22 Kasım Türk Diş Hekimliği Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Rektör Yasım öğrencilere seslenerek “Birazdan bu salonda beyaz önlükleri giymekle meslek hayatınıza ilk adımınızı atmış olacaksınız.
Buradan almış olduğunuz eğitim ve gayretlerinizle KSÜ’yü en iyi şekilde temsil edeceğinizden eminim. Eğitim hayatınız yaşam boyu devam edecek. Sizlere en güncel teknolojik gelişmeleri ve tıbbi uygulamaları aktaran değerli akademisyenlere ve sizleri bizlere emanet eden kıymetli velilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Esra Bozkurt ise Diş Hekimleri Gününün tarihi hakkında değerlendirmelerde bulunarak, KSÜ’de 5 yıl önce kurulan ve bu yıl ilk mezunlarını veren Diş Hekimliği Fakültesine ilişkin bilgiler verdi.

Kahramanmaraş Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Yıldırım ise hekimliğe ilk adımı atacak olan gençlere seslendiği konuşmasında tüm diş hekimlerinin sahada birbirinin rakibi değil, meslektaşı olduğunu ve her zaman dayanışma ruhu ile hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından diş hekimi adayı öğrencilere beyaz önlükleri Rektör Yasım, protokol üyeleri ve akademisyenler tarafından giydirildi.Program, toplu fotoğraf çekimi ve hatıra fotoğrafları çekimiyle son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.