enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5470
EURO
34,7468
ALTIN
2.495,43
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4942
EURO
34,7964
ALTIN
2.492,27
BIST
9.550,90

MİLLİ SAVUNMA BAKANI VE İNGİLİZ MEVKİDAŞI SAHA EXPOYU’YU GEZDİ.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI VE İNGİLİZ MEVKİDAŞI SAHA EXPOYU’YU GEZDİ.
26.10.2022
188
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace birlikte SAHA EXPO’yu gezdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’na katıldı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından iki mevkidaş, fuarı gezdi. Bakan Akar burada İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace’e fuar hakkında bilgi verdi. Alanı gezen Bakan Akar’a Roketsan hediye taktim etti. Bakan Akar ve Bakan Wallace Roketsan, Aselsan, Baykar gibi tanıtımı yapılan silah, roket ve insansız hava araçlarını gezerek fotoğraf çektirdiler. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace gezinin ardından fuar alanından ayrıldılar.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.