enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0534
EURO
38,0712
ALTIN
2.826,83
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
28°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Minikler Fuarda “Sertaç Abi” ile Buluştu

Minikler Fuarda “Sertaç Abi” ile Buluştu
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı’nda çocuklar, sosyal medya fenomeni “Sertaç Abi” ile buluştu. Çocukların ilgisini çekecek şekilde eğlenceli örneklerle konuyu anlatan Sertaç Abi, oyun dünyasına ilişkin birbirinden değerli bilgiler anlattı.

20 yıl aranın ardından yeniden düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, birçok etkinliğe ev sahipliği yaparken çocukların heyecanla beklediği Sertaç Abi ile buluşma gerçekleşti.

KAFUM Fuar Alanında düzenlenen söyleşiye özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Samimi ve eğlenceli üslubuyla Sertaç Abi çocuklara; oyun dünyasının sırları, dijital oyunların gelişimi ve bu alandaki yenilikler hakkında bilgiler aktardı. Çocuklar, Sertaç Abi’yi büyük bir dikkatle dinlerken, ona merak ettikleri soruları sorma fırsatı da buldu.

​​​​​​​

Çocukların ilgisini çekecek şekilde eğlenceli örneklerle konuyu anlatan Sertaç Abi; oyun dünyasında dikkat edilmesi gereken noktalar, sağlıklı bir oyun alışkanlığı geliştirilmesinin önemi ve teknolojinin doğru kullanımı gibi konularda da çocuklara tavsiyelerde bulundu. Etkinlikte çocukların mutluluğu ve heyecanı gözlerinden okunurken ebeveynler de çocuklara yönelik etkinliklerin çok değerli olduğunu vurgulayarak Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Söyleşi, hatıra fotoğrafı çekimiyle noktalandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.