enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0202
EURO
38,0463
ALTIN
2.831,33
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
31°C
K.Maraş
31°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,0462
EURO
37,9983
ALTIN
2.822,89
BIST
9.957,72

Minikler KAÇSAM’da El Sanatlarını Hayalleriyle Şekillendiriyor

Minikler KAÇSAM’da El Sanatlarını Hayalleriyle Şekillendiriyor
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Sanat Merkezi’nde bu hafta Makrome Atölyesi düzenlendi. Çocuklar, örgülerle birbirinden renkli anahtarlıklar yaparken bir yandan da çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat etkinliklerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Çocuk Sanat Merkezi’nde de birbirinden renkli ve eğlenceli atölyeler miniklerle buluşmaya devam ediyor.

Her hafta Perşembe günleri 15.00 – 17.00 saatleri arasında düzenli olarak gerçekleştirilen atölyelerde bu hafta makrome eğitimi verildi. 2 saat süren etkinlikte çocuklar, örgülerle birbirinden renkli anahtarlıklar yaparken bir yandan da sandalye kapmaca, yakar top ve mendil kapmaca gibi oyunlarla da keyifli vakit geçirdi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlik, ebeveynlerin de beğenisini kazandı. KAÇSAM’da düzenlenen etkinliklerin çocukların kişisel gelişimi ve sosyalleşmesine büyük katkı sağladığını belirten aileler, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Ebeveynlerden Büyükşehir’e Teşekkür

Mürüvet Karakoya Gitmiş, “Okul öncesi öğretmeniyim. Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği kursa çocuklarımı getirdim. Kursun ne kadar güzel olduğunu buraya gelince bir kez daha gördüm. Çocukların hem sosyalleşmesini hem de el becerilerini geliştirmelerini sağlıyor. Ayrıca çocukların akran ilişkileri noktasında da çok büyük faydası oluyor” dedi. Şeyma Aytemiz Arslantürk ise, “KAÇSAM’da düzenlenen birçok kursa kızımı getiriyorum. Kurslara düzenli bir şekilde katılıyoruz. Burada verilen eğitimleri çok beğeniyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.