enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0646
EURO
37,8417
ALTIN
2.801,48
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
32°C
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1054
EURO
38,0104
ALTIN
2.826,02
BIST
9.758,07

Mücahit Kara, İlçe Başkanlığı Görevinden Ayrıldığını Duyurdu

Mücahit Kara, İlçe Başkanlığı Görevinden Ayrıldığını Duyurdu
REKLAM ALANI

Ak Parti’nin uzun yıllardır ilçe başkanlığını yürüten Mücahit Kara, görevinden ayrıldığını açıkladı. Kara, partinin ve şehrin menfaatleri doğrultusunda 11 yıl boyunca hizmet verdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin güçlü bir geleceğe ulaşma hedefine katkıda bulunmak için elinden geleni yaptığını vurguladı.

Kara, geçtiğimiz yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın şehre hizmet edebilmesi için yoğun çaba sarf ettiğini ve ilçe ile büyükşehir belediyelerinin kazanılmasına önemli katkı sağladığını ifade etti.

İlçe başkanlığı görevinden ayrılma kararını, ilçeye daha iyi hizmet sunabilmek için yeni bir bakış açısı ve taze bir heyecan getirme düşüncesiyle aldığını belirten Kara, bu kararın Genel Merkezle yapılan istişareler sonucunda alındığını söyledi.

Kara, görev süresi boyunca destek veren bakanlara, teşkilat mensuplarına, milletvekillerine, belediye başkanlarına ve tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Son olarak, Ak Parti’nin bir neferi olarak, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde partinin başarısı için dua ve desteklerini sürdüreceğini belirten Kara, kararının hem partisi hem de şahsı adına hayırlara vesile olmasını temenni etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.