enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
34,0588
EURO
37,9416
ALTIN
2.801,30
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
K.Maraş
Az Bulutlu
32°C
K.Maraş
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
30°C
Döviz Bilgileri
DOLAR
34,1054
EURO
38,0104
ALTIN
2.826,02
BIST
9.758,07

Muhtarlar Buluşması Afşin ve Pazarcık’ta Devam Etti

Muhtarlar Buluşması Afşin ve Pazarcık’ta Devam Etti
REKLAM ALANI

Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerin tespiti için ‘Muhtarlar Buluşması’nı sürdürüyor. Son olarak Afşin ve Pazarcık’ta gerçekleştirilen toplantılarda mahallelerin ihtiyaçları noktasında muhtarların talep ve önerileri alındı.

6 Şubat depreminin ardından şehrin imar ve inşası noktasında tüm alanlarda yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyacının tespiti noktasında da paydaşlarla istişare ve değerlendirme toplantıları düzenlemeye devam ediyor.

Daha önce Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Türkoğlu ve Çağlayancerit’te gerçekleştirilen toplantıların ardından şimdi de Afşin ve Pazarcık’ta Muhtarlar Buluşması düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya’nın katılımıyla düzenlenen toplantılarda; Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Burhan Karabulut ve Pazarcık İlçe Başkanı Halit Karabudak ile Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Selahaddin Uğur da yer aldı.

Muhtarların talep ve isteklerini dinleyerek hayata geçirilecek yatırımlara ilişkin istişarelerde bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Mutlu Kaya, toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.