enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Refah’tan anket algılarına sert tepki Ordu İlinin anketini Kahramanmaraş’a uyarlamışlar

Refah’tan anket algılarına sert tepki Ordu İlinin anketini Kahramanmaraş’a uyarlamışlar

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Pekeren, “Ordu’da yapılan anketi Kahramanmaraş’a uyarlayarak güç gösterisi yapmaya çalışanlara halkımız gerçek anketi sandıkta verecektir.” Dedi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı, ADA Araştırma tarafından yapıldığı belirtilen “Bu pazar bir yerel seçim olsa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?” başlığıyla yayınlanan anketin  sonuçlarının Ordu’dan kopya çekilmesine sert tepki gösterdi. 

​​​​​​​
Anketin sonuçlarına göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’nin adayı Fırat Görgel’in yüzde 50,4 aldığı belirtilirken, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar’ın yüzde 23,2 aldığı belirtilmişti. Ankette ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynep Arıkan’ın yüzde 19,6 Zafer Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Canlı’nın yüzde 3,3 İyi Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu’nun da yüzde 2,3 civarı oy alacağı öngörülmüştü. Yapılan araştırmalarda bu anketin Ordu’da yapıldığı ve Kahramanmaraş’a uyarlandığı ortaya çıktı. Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Pekeren, bu tarz olaylara ‘algı’ yakıştırması yaparken, bu algıyı yapanlara sert tepki gösterdi.
HALKIMIZ BU OYUNLARA GELMESİN
Kahramanmaraş halkını bu tarz algılar karşısında uyaran Pekeren, Yeniden Refah Partisi’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerinde olmak üzere birçok ankette önde olduğunu aktardı. Pekeren; “Bu tarz algılar yaparak halkımızın partimize olan inancını kırmaya çalışıyorlar. Kahramanmaraş halkı bu tarz masa başında planlanmış algı oyunlarına gelmemelidir. Kahramanmaraş’ta yapılan birçok anket, partimizin belediye seçimlerinde önde olduğunu gösteriyor. Bu tarz algılar yaparak bizim motivasyonumuzu, halkımızın da değişime olan inancını kırmaya çalışıyorlar. Halkımız bu tarz oyunlara gelmeyecektir ve “Bu kez Yeniden Refah” diyecektir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.