enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Şiir ve Edebiyat Günleri, Şiir Okuma Yarışması ve Tiyatro Gösterisiyle Sürecek

Şiir ve Edebiyat Günleri, Şiir Okuma Yarışması ve Tiyatro Gösterisiyle Sürecek

Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında, 6 Aralık Çarşamba günü NFK Kültür Merkezi’nde il geneli şiir okuma yarışması finali ve Türk edebiyatının en önemli şahsiyetlerinden Cahit Zarifoğlu’nun hayatını konu alan ‘Yaşamak’ adlı tiyatro gösterisi düzenlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ve açıldığı günden itibaren binlerce edebiyatseveri ağırlayan Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında, 6 Aralık Çarşamba günü şiir okuma yarışması ve tiyatro gösterisi düzenlenecek. Saat 13.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde il geneli okullar arası şiir okuma yarışmasının finali gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da ise Türk edebiyatının en önemli şahsiyetlerinden, Yedi Güzel Adam’dan birisi olan Cahit Zarifoğlu’nun hayatını konu alan ‘Yaşamak’ adlı tiyatro gösterisi yine Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde tiyatroseverler için sahnelenecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 6 Aralık Çarşamba günü düzenlenecek şiir okuma yarışması finali ve tiyatro gösterisine tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu ve 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri etkinlik takvimine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri internet adresinden ulaşılabileceği belirtildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.