enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Şiir ve Edebiyat Günleri’nde Cahit Zarifoğlu’nun Hayatı Sahneye Taşındı

Şiir ve Edebiyat Günleri’nde Cahit Zarifoğlu’nun Hayatı Sahneye Taşındı

Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri’nin 4’üncü gününde, Yedi Güzel Adam’dan birisi olan Cahit Zarifoğlu’nun hayatını konu alan ‘Yaşamak’ adlı tiyatro gösterisi sahnelendi. Usta sinema oyuncularının rol aldığı gösteri, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 4. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri’nde anlamlı bir etkinlik daha edebiyatseverlerle buluşturuldu. Açıldığı günden itibaren binlerce edebiyatseveri ağırlayan uluslararası kültür etkinliğinin 4’üncü gününde, Türk edebiyatının en önemli şahsiyetlerinden ve Yedi Güzel Adam’dan birisi olan Cahit Zarifoğlu’nun hayatını konu alan ‘Yaşamak’ adlı tiyatro gösterisi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

​​​​​​​

Yoğun katılımın olduğu gösteride; Hakan Güneri, Serdar Dinçel, Mehmet Güler, Behruz Firuzmand, Hale Üstün gibi usta sinema oyuncuları Cahit Zarifoğlu’nun öğrenim ve yazım hayatını, sosyal yaşantısını sahneye taşıdı.

Usta isimler performansıyla katılımcılardan yoğun alırken, etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirten sanatseverler Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri’nin 10 Aralık Pazar gününe kadar devam edeceği ve etkinliklere tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.