enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Şiir ve Edebiyat Günleri’nde ‘Edebiyatın Kayıpları’ Anıldı

Şiir ve Edebiyat Günleri’nde ‘Edebiyatın Kayıpları’ Anıldı

Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen ‘Edebiyatın Kayıpları’ adlı panelde, ahirete irtihal eden yazar ve şairler yâd edildi. Başkan Güngör, “Şehrimize şiir ve edebiyatın başkenti unvanını kazandıran yazar, şair ve fikir insanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Birbirinden değerli isimlerin katılımıyla düzenlenen Şiir ve Edebiyat Günleri çerçevesinde, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ‘Edebiyatın Kayıpları’ konulu panel düzenlendi. Serdar Yakar, Kadriye Kırdök, Ali Büyükçapar, Enver Çapar, Doğan Arık, İbrahim Gülsu, Mehmet Yaşar ve İsmail Göktürk’ün katılımıyla gerçekleştirilen programda, ebediyete irtihal eden şair ve yazarlar yâd edildi. ​​​​​​​Çünkü Sözümüz VarProgramda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Çok büyük bir felaketin ardından hep birlikte bugünlere geldik. Acılarımız var, üzüntülüyüz. Bu vesileyle 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Acılarımızı bir nebzede olsun hafifletmek için bu yıl Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri’nin 4’üncüsünü gerçekleştiriyoruz. Çünkü bu şehrin söyleyecek sözü var. Ecdadımıza sözümüz var, geleceğimize sözümüz var, insanlığa sözümüz var. Şiir ve edebiyat alanında var olan bu değerimizi ulusal ve uluslararası arenada daha tanınır hale getirmek için de gayretimizi sürdürüyoruz. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri kapsamında düzenlenen bu etkinlikte, ebediyete irtihal eden yazar ve şairlerimizi yâd edeceğiz. Şehrimize şiir ve edebiyatın başkenti unvanını kazandıran yazar, şair ve fikir insanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” cümlelerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.