enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4363
EURO
34,7895
ALTIN
2.453,06
BIST
9.919,05

Tesettür Giyimin Markası “Erenzade Tesettür”

2015 yılında kurulan ve tesettür sektörünün tüm önemli markalarını bünyesinde bulunduran EŞARP DÜNYASI, ASRIN FELEKATİNDEN sonra YENİ YERİNE GEÇEREK hizmetlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Bayan giyim ve aksesuarlarında sektörün önemli markalarını bir araya getiren Erenzade Tesettür, Kahramanmaraş ve çevre illerden gelen müşterilerine hizmet veriyor.
Sadece Kahramanmaraş’ın değil, çevre illerde ki kadınlarında uğrak yeri olan Erenzade Tesettür,

“-KAYRA/TIĞ TRİKO /FUAT ĞÜRŞEN/ AKER /ARMİNE /VIVENCIA /N’PRİVE /PUREVA /LEVİDOOR /ARMİNE TREND /İMANNOOR /VAKKO gibi onlarca global markayı bünyesinde bulundurarak hizmete devam etmektedir.

Premium markalar, Premium mekan,
PREMİUM müşteri hizmeti ile tesettür giyimde marka haline gelen Erenzade Tesettür İşletme Sahibi Furkan Eren; “İnsanların arzu ettiği modern kalite ve detaylarda şıklığı bir arada bulundurma prensibiyle hizmet veriyoruz.

Değerli müşterilerimiz tesettür adına aradıkları en önemli markaların ürünlerini geniş ve ferah olarak dizayn edilmiş işletmemizde bulabiliyor.” şeklinde konuştu.

IŞIKLARIMIZI KAPATMAYI ASLA DÜŞÜNMEDİK
Asrın felaketinden hemen sonra eski mağaza (Eşarp Dünyası) yıkılmak zorunda kaldı. Yeni yerlerine geçerek devam eden işletmenin insanlara umut ve ümit olduğunu belirten, Eren, “6 Şubat sonrası ışıklarımızı açıp çalışmalarımıza devam ettik.

İşletmeler vatandaşların şehirlerine duydukları aidiyet için bir semboldü. Ve bizler de bunun bilinciyle hizmet verdik.” dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.