enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4398
EURO
34,4599
ALTIN
2.480,83
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4309
EURO
34,4932
ALTIN
2.486,00
BIST
9.679,80

Tur Rehberleri Mutfak Müzesi’nde

Kahramanmaraş’a gelen Antalyalı tur rehberleri, Dulkadiroğlu Belediyesi Mutfak Müzesi’ni ziyaret etti.

Tur Rehberleri Mutfak Müzesi’nde
A+
A-

Bir dizi ziyaret için Kahramanmaraş’a gelen Antalyalı tur rehberleri, Dulkadiroğlu İlçesi’ni de gezdi. İlk durak olarak Mutfak Müzesi’ni ziyaret eden tur rehberleri, Mutfak Müzesi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Kahramanmaraş’ın turizm potansiyeline işaret eden tur rehberleri, Mutfak Müzesi gibi mekanların bu potansiyele büyük katkı sağladığını iletti.
Tur rehberlerinin ziyareti ve turizm ile ilgili konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş’ın turizm potansiyelinin Dulkadiroğlu’nda olduğunu ifade etti.
Dulkadiroğlu’nun eski Maraş’ı oluşturduğunu aktaran Başkan Okay, konuşmasında şunları söyledi: “Eski şehirlerin turizm potansiyeli yüksektir. Farklı bir şehre gittiğinizde sizleri turizm amaçlı eski şehre götürürler. Dulkadiroğlu ilçemiz de büyük bir turizm potansiyeline sahiptir. Eski yapıların çoğunluğunun yer aldığı ilçemizde bu yönde çok önemli çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların başında tarihi konaklar gelmektedir. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok konak restorasyonu çalışması yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Belediyemize ait 4 adet konağa muhteva vererek turizmin hizmetine sunduk. Bunların başında da Mutfak Müzesi gelmektedir. Şehrimize dışarıdan gelen her insan burayı mutlaka görmek istiyor. Kahramanmaraş’ın turizmine böyle bir katkı sunduğumuz için çok mutluyuz. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Kahramanmaraş turizmden hak ettiği payı alana kadar da bu çalışmaları sürdüreceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.