enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2757
EURO
34,8427
ALTIN
2.414,65
BIST
10.276,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2757
EURO
34,8427
ALTIN
2.414,65
BIST
10.276,04

Vali Ünlüer ve Bakan Kirişçi Şehit Aileleriyle Buluştu

Vali Ünlüer ve Bakan Kirişçi Şehit Aileleriyle Buluştu

Vali Mükerrem Ünlüer ve önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen “Biz Birlikte Güzeliz” projesi kapsamındaki kahvaltı programında şehit aileleriyle bir araya geldi.

KatılımcılarPrograma Vali Mükerrem Ünlüer ve Bakan Vahit Kirişçi’nin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli, kamu kurum müdürleri ve şehit aileleri katıldı.

Vali Ünlüer’in MesajıVali Ünlüer, şehit aileleriyle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Programda yaptığı konuşmada, “Bugün vatanımızda huzur içerisinde ve özgürce yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.

Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Devlet olarak kapımız da gönlümüz de şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine her zaman açıktır. Bu vesile ile vatanımızın birlik ve bütünlüğünün korunması, ülkemizin her köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanması için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine ise sağlık ve afiyet diliyorum.” şeklinde konuştu.Program, “Ebedi Kahramanlar” adlı video gösterimi ile sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.