enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5282
EURO
34,8555
ALTIN
2.442,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Yeniden Refah Partisi’nden 1 Mayıs Mesajı

Yeniden Refah Partisi’nden 1 Mayıs Mesajı

Emeğin, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü unutmayan Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Muhammed Aydoğar, kendilerine yetki verildiği takdirde meclis kürsüsünde işçilerin haklarını savunacaklarını ifade etti.
Seçim ziyaretleri kapsamında Elbistan’nda bir dizi programlara katılan Muhammed Aydoğar, “Bugün günlerden 1 Mayıs işçi Bayramı. Tüm çalışan emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs işçi bayramını kutlarım. Çalışmalarında başarılar diliyorum ve bu vesile ile de bir konuya açıklık getirmek istiyorum. İnşallah 1 Mayıs’lar işçilerin gerçekten Bayramı olur. İşçiler harici diğer çalışanların tatil yaptığı değil, işçilerin haklarının verildiği ve işçilere özel bir bayram olur inşallah. Devlette kamu kurum ve kuruluşlarında memurlar izin yaparken, işçiler bu özel günde izin yapamamaktadır. Kahramanmaraş halkı bize destek verirse, yetki verirse bizler de işçilerimizin yanında olacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.