enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,5201
EURO
34,8225
ALTIN
2.445,21
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, Küçük Sanayi Sitesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya gelen Başkan Güngör, “Daima esnafımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Daha dirençli ve güçlü bir Kahramanmaraş’ın imarı ve inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Daima esnafın yanında olan, taleplerini dinleyen ve sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında yoğun gayret gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ın da yer aldığı ziyarette esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Hayrettin Güngör, taleplerini de dinleyerek tek tek not aldı.

Programın devamında Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ni ziyaret ederek yönetim kuruluyla bir araya gelen heyet, sanayi sitesinin sorunlarına ve çözüme ilişkin istişarelerde bulundu.

Her Zaman Esnafımızın Yanında Olduk

Küçük Sanayi Sitesi ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ve İl Emniyet Müdürümüz Nurettin Gökduman ile birlikte Küçük Sanayi Sitemizi ziyaret ederek esnaflarımızla bir araya geldik.

Esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Küçük Sanayi Sitemizin ihtiyaçlarına ilişkin istişarelerde bulunduk. Daima esnafımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Daha dirençli ve güçlü bir Kahramanmaraş’ın imarı ve inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz” cümlelerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.