enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62

Büyükşehir’in Yitiksöz’ü Yılın Dergisi Seçildi

Büyükşehir’in Yitiksöz’ü Yılın Dergisi Seçildi

Büyükşehir Belediyesinin süreli yayınlarından Yitiksöz Dergisi, Edebiyat Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği tarafından yılın dergisi seçildi.

Edebiyatın başkentinden kültür sanat etkinliklerine derinlik kazandırmak, kültür envanterini zenginleştirmek ve entelektüel birikime katkı sağlamak için faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Kültür Yayınları’ndan Yitiksöz Dergisi, Edebiyat Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği tarafından yılın dergisi seçildi. 2020 yılında yayımlanmaya başlayan ve son olarak 19. sayısı okurlarla buluşan sanat, edebiyat ve düşünce dergisinin her bir sayısında usta şair ve yazarların kaleminden dökülen şiir, makale ve deneme türünde eserler yer alıyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Yitiksöz Dergisi’nin aktüel ve geçmiş sayılarına e-dergi formatında https://kahramanmaras.bel.tr/e-dergi ve https://www.marastaedebiyat.com/belediye-yayinlari internet adreslerinden ulaşılabileceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.