enflasyonemeklilikötvdöviztümkiadmuhammet eliaçık
DOLAR
32,2613
EURO
34,6813
ALTIN
2.403,99
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Döviz Bilgileri
DOLAR
32,2613
EURO
34,7848
ALTIN
2.402,89
BIST
10.175,08

Hayati İnanç Söyleşisine Yoğun İlgi

Hayati İnanç Söyleşisine Yoğun İlgi
Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Sezonu kapsamında Yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla ‘Hayata Şiirden Bakmak’ konulu söyleşi düzenledi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Şiir ve edebiyatın başkentinde tiyatrodan söyleşiye, okur – yazar buluşmasından konferansa çeşitli etkinlikleri kültür sanat dostlarıyla buluşturmayı sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Sezonu’nun son etkinliğini Yazar Hayati İnanç’ın katılımıyla gerçekleştirdi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Hayata Şiirden Bakmak’ konulu söyleşiye edebiyatseverler yoğun ilgi gösterdi. Salonun tıklım tıklım dolduğu etkinlikte Yazar İnanç, ele aldığı konular ve kendine has anlatımıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Katılımcılar düzenlenen etkinlik için Büyükşehir Belediyesi ve Yazar Hayati İnanç’a teşekkür etti.

Şairler Şehri KahramanmaraşPrograma ilişkin açıklamalarda bulunan Yazar Hayati İnanç, “Kahramanmaraş, çok derin bir kültür birikimine sahip bir şehir. Şairler şehri Kahramanmaraş, geçmişinde Dulkadiroğulları Beyliği’ne de ev sahipliği yapmış çok muazzam bir yer. Burada bulunmak bana her zaman heyecan vermiştir. Büyük bir felaketin ardından insanlarımız tabi yaralı. Onların üzüntülerini hafifletebilirsek kendimizi bahtiyar sayacağız. Davetleri için Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi şahsında tüm Kahramanmaraş’a teşekkür ediyorum” cümlelerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.